60. godišnjica DVD-a Primošten 19.09.2014

Dana 19.09.2014 pripadnici DVD-a Brela imali su čast da sudjeluju proslavi povodom 60. godišnjice osnutka DVD-a Primošten. Proslava je obilježena uz prigodan program koji je počeo svečanim mimohodom vozila s nove rive, postrojavanjem svih postrojbi,svečanom

skupštinom,ručkom te na kraju feštom u šatoru na jednoj od primoštenskih plaža,koja je trajala do dugo u noć. Osim pripadnika DVD-a iz raznih djelova Hrvatske,proslavu je uveličao i predsjednik RH Ivo Josipović. Ipak, svrha ovakvih proslava i susreta je primarno druženje i širenje poznanstava. Zbog toga nam je izuzetno drago što smo imali prilike biti gosti DVD-a Primošten i time uveličati njihovu proslavu i zaželiti im puno sreće i uspjeha u daljnjem radu jer, prijatelji su obitelj koju možemo sami izabrati, stoga pažljivo birajmo, a kada ih nađemo cijenimo ih i volimo, branimo i podržavajmo jer pravo je prijateljstvo nezamjenjivo bogatstvo.

Možda zvuči kao klišej, no pravi je prijatelj rijetkost i uistinu je sretan svaki onaj tko ga ima. Mi smo takvo prijateljstvo pronašli upravo u Primoštenu .

 

Home Arhiva 60. godišnjica DVD-a Primošten 19.09.2014